A nagyi trükkök Érdekel, a szép körmök

foto11

Ápolt, egészséges körmök alá az egészségügyi vonzerejét. Nem csak a sztárok, sztárok, de egy nő, egy szomszédos ház szeretnék foglalkozni, szép keze ápolt körmök. Mivel a köröm sokat elmond egy ember, ezért szükséges a rendszeres karbantartás. Ennek semmi köze a klíma, de automatikusan bizonyítani, sok tippek a nagyanyám trükköket. Egy jól ápolt megjelenés kezdődik a kezét

Sokan tudják, hogy a probléma: a köröm törékennyé, hullámos, vagy repedések. Ezek a funkciók is saját tükrözi az érzelmi állapot, vagy akár a jelei a súlyos betegség. A legtöbb esetben, de csak azért, mert nem gondoskodik.

A nagyi Tanácsadás

A körmök gyakran száraz, könnyet: okok, törékeny, hámlasztó körmök, általában ártalmatlan jellegű. Napi munkaidő a víz, illetve a vegyi anyagok a költségvetésből előfordulhat, hogy a köröm törékennyé válnak.

Az eszköz teremt itt, amikor masszázs olívaolaj a körömlemez, a köröm. Ennek köszönhetően a köröm nem csak a rugalmas, de szintén javítja a növekedés. Ez a haza a jogorvoslatnak azonban csak egy átmeneti hatás. Nincs javulás jön a minőség, a Körmök forduljon bőrgyógyász Tarifális, hogy megtudja, egy másik lehetséges oka a törés. De nem teszi lehetővé az alkalmazás, a Groove töltelék, mivel kiszárítja a körmöket még több!

– Ha el akarod kerülni a látogató drága köröm, támadnak mindent, amit tud nyújtani a hazai konyha, AIDS. A nagyi szépség tippek hozza ki a körmei gyorsan egy kis mennyiségű pénzt újra, hogy Ragyog.

– Sok dohányos tisztában vannak ezzel a problémával a sárga körmök. Töröld meg a kezed, reggel-este, egy szelet citrom – ettől a makacs foltokat a nikotin, hogy megölje.

foto12– Vazelin biztosít egy új fényezés, színtelen köröm. Csak minden éjjel, s körmét, hogy egy új ragyogás garantált dörzsölés. Kerülje a darabolás, a köröm túl rövid. Mivel a köröm természetes védelem a körömágy, mindig kell, hogy fedezze az egész körömlemez.

– Törékeny körmök, harden újra, ha masszázs, citromlével, vagy Olaj. Is, amikor a köröm nem törik el olyan gyorsan.

 Hatóanyagok csalán, szilícium-dioxid, viszont, mert erősödik a köröm. Reggel-este egy evőkanál csalán levelek egy Csésze vízbe, forralja fel, öt perc alatt betölt, majd szűrjük, majd 1-2 tabletta, a szilícium-dioxid, feloldódik. Szintén a pozitív hatás zsurló az altbekannt. Dip a kezét, hogy egy manikűr meleg láb, köszönhetően a körmök puha könnyebb darab a kívánt formát egy fájlt. Javítja a köröm széléről a központba, úgy törtek kevésbé könnyen.

A kísérlet megéri majd meglátod – nagyi tanácsot, nem tegnap.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *